"intermersin"

Mersin'in Haber Sitesi

SOKAK ORTASINDA ŞİDDETE UĞRAYAN KADIN: ” 5,5 HAFTALIK ÇOCUĞUMU ALDIRACAĞIM”

Manisa’nın Akhisar ilçesinde gayri resmi nikahlı eşi Y.A. tarafından dakikalarca şiddete maruz kalan S.N.A., kendisine şiddet uygulayan Y.A.’nın cezaevinden çıkarak yine şiddet uygulamasından korktuğunu söyledi. S.N.A., “5,5 haftalıkta hamileyim, çocuğumu aldıracağım” dedi.
Manisa’nın Akhisar ilçesinde meydana gelen olayda edinilen bilgiye göre dini nikahlı yaşadıkları öğrenilen Y.A. ile S.N.A. sokakta tartışmaya başladı. Kendisinden kaçmaya çalışan S.N.A.’yı çay ocağı önüne yakalayan Y.A., hamile olan dini nikahlı S.N.A.’ya şiddet uygulamaya başladı. Elindeki sopayla defalarca S.N.A.’ya vuran Y.A. daha sonra vatandaşlar tarafından linç edilmek istenince olay yerine gelen polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Mahkemeye sevk edilen ve suç kaydı bulunan Y.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

“Suçumu kabulleniyorum”

Y.A. emniyette verdiği ifadesinde suçunu kabullendiğini belirterek “S.N.A. dini nikahlı eşim. Benden ayrılmak istedi ve uzun zamandır da ayrıyız. O gün kardeşimle birlikte otomobille gidip, köye götürmek için ikna etmeye çalıştım. Baştan kabul etti ve otomobile bindi. Daha sonrada otomobilden inerek, ‘Beni kurtarın’ diye bağırmaya başlayınca sinirlendim ve yumruk attım. Birinin elindeki sopayı alarak dövmeyi sürdürdüm. Suçumu inkar etmiyorum ve kabulleniyorum” dediği öğrenildi.